Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Χρ. Ζώης: «Κουκούλωσε την υπόθεση ο Γ. Παπακωνσταντίνου»

«Oι πολίτες αρκετά τον ανέχτηκαν», λέει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Την άμεση κλήση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου από την ελληνική Δικαιοσύνη ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή την αποκαλούμενη «λίστα φοροφυγάδων», ενώ τον κατηγορούν για «κουκούλωμα» της υπόθεσης.

«Αδειάζει» τον Παπακωνσταντίνου ο Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ

Η συζήτηση εκθέτει διεθνώς τη χώρα, λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


Απολύτως εκτεθειμένος είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας με τους 2.000 Έλληνες που είχαν καταθέσεις στην τράπεζα HSBC της Γενεύης, μετά την δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος επισημαίνει ότι:

Ερωτηματικά για τη λίστα με τους 2.000 Ελληνες με καταθέσεις στην Ελβετία


Ερωτηματικά εγείρονται σχετικά με την τύχη της «λίστας Φαλτσιάνι», η οποία έφτασε στα χέρια του τότε (2010) υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου έπειτα από σχετικό αίτημά του, κατά δήλωσή του προς τη γαλλίδα ομόλογό του Κριστίν Λαγκάρντ.

Εργασιακά και μαϊμού συντάξεις στο μικροσκόπιο της τρόικας σήμερα



Σήμερα το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με τους επικεφαλής της τρόικας. Στη συνάντηση θα παρουσιασθεί ολοκληρωμένο σχέδιο για την οριστική αντιμετώπιση της παράνομης καταβολής συντάξεων και επιδομάτων σε «μαϊμού» δικαιούχους, το θέμα αντιμετώπισης της εισφοροδιαφυγής, αλλά και της αδήλωτης εργασίας.

«Έκαψαν» τον Άκη οι πρώην συνεργάτες του


Αποκαλυπτικοί για τις off shore εταιρίες και τον ρόλο του πρώην υπουργού στην υπόθεση με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ήταν οι πρώην συνεργάτες του Νίκος Ζήγρας και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.