Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Α. Τσίπρας: Η υποδοχή της κ. Μέρκελ θα είναι παλλαϊκή και ειρηνική

 

Με τη δήλωση ότι «η υποδοχή της κ. Μέρκελ θα είναι παλλαϊκή», ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έθεσε σειρά ερωτημάτων σχετικά με την επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας και τις συνομιλίες που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Αλ. Παπαρήγα: Αποτελεσματικός αγώνας είναι ο επιθετικός αγώνας


Σε επιθετικό αγώνα με οργάνωση, μαζικότητα, και στην κατεύθυνση της ανατροπής της εξουσίας των μονοπωλίων κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, η γενική γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στον Περισσό.

Σήμερα το κρίσιμο Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα

 
Στην ίδια αίθουσα όπου πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα η σύνοδος του Eurogroup στο Λουξεμβούργο, θα βρίσκονται και πάλι η τρόικα και ο Γιάννης Στουρνάρας σε λίγες μέρες. Πηγές του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούσαν πως οι ευρωπαίοι εταίροι και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα υπογραμμίσουν την πρόοδο της Αθήνας, αλλά θα την καλούν να κλείσει τις εκκρεμότητες στο πακέτο έως το τέλος Οκτωβρίου.

Ενέκρινε το πακέτο των νέων μέτρων η ΔΗΜΑΡ


Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι διήμερες εργασίες της κεντρικής επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, με αντικείμενο τη συζήτηση γύρω από το πακέτο μέτρων. Από τα 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν 104 μέλη.