Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αιφνιδιαστικά στην Πάτρα απόψε ο Ν. Δένδιας


Στην Πάτρα έφθασε αιφνιδιαστικά λίγο πριν από τις 9 το βράδυ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και ενημερώθηκε από αξιωματικούς της αστυνομίας, σχετικά με τα αποτελέσματα της επιχείρησης, για τον εντοπισμό και την σύλληψη μεταναστών που είναι παράνομα στην χώρα.

Γ. Στουρνάρας: Οι διαβουλεύσεις με την τρόικα συνεχίζονται

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά με την τρόικα


Ολοκληρώθηκε η διάρκειας σαράντα λεπτών συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το κλιμάκιο της τρόικας. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε πως «οι διαβουλεύσεις πάνω στη δέσμη μέρων που τους έχουμε στείλει συνεχίζονται, καθώς επίσης και οι διευκρινίσεις που έχουν ζητήσει».

Αλ. Τσίπρας: «Οικονομικό και πολιτικό έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ»


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που ακολουθεί, ιδιαίτερα στον ΟΠΑΠ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ έθεσε και πολλά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια αυτής της πολιτικής.

Συνεχείς διαβουλεύσεις για να «κλείσουν» τα μέτρα

Συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα στις 6 το απόγευμα


Στον τελευταίο και πλέον κρίσιμο γύρο έχουν εισέλθει οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για να κλείσει το πακέτο των 13,5 δισ. ευρώ καθώς η κυβέρνηση πιέζεται για να προλάβει τις προθεσμίες για την εκταμίευση της μεγάλης δόσης του δανείου στις αρχές Νοεμβρίου.

Γ. Στουρνάρας: «Προτεραιότητα το CD με τα ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία»

Δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών στους Financial Times


Το ζήτημα του CD με τα ονόματα σχεδόν 2.000 Ελλήνων πολιτών με καταθέσεις σε ελβετικό κατάστημα της τράπεζας HSBC αποτελεί για τον ίδιο «προτεραιότητα», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Financial Times.