Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τρόικα: «Δεν αληθεύει η φημολογία για καθυστέρηση της έκθεσης»


Διαψεύδουν η τρόικα και το υπουργείο Οικονομικών το τηλεγράφημα του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters, που έκανε λόγο για καθυστέρηση στη σύνταξη της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα.

Μήνυση Κασιδιάρη κατά Παναγιωταρέα - ζητά 300.000 ευρώ


Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής «απαντώντας» σε σχόλιο της δημοσιογράφου σε απογευματινή εφημερίδα. Ο Ηλ. Κασιδιάρης αντέδρασε σε κείμενο της κ. Παναγιωταρέα στον Ελεύθερο Τύπο, στο οποίο σύμφωνα με την αγωγή αναφέρει:

Α. Σαμαράς: «Πρέπει να στηριχθεί η ανάκαμψη και η κοινωνική συνοχή»

«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» δήλωσε ο πρωθυπουργός


Ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη διάσκεψη της Διεθνούς Ένωσης Κεντρώων Δημοκρατών, που πραγματοποιείται στη Ρώμη. «Δίνουμε όλοι αγώνα με τον ίδιο στόχο, την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την ελευθερία. Η ελευθερία, η ελεύθερη αγορά, η ευημερία, η δικαιοσύνη και η αλληλεγγύη είναι τα κύρια στοιχεία της ταυτότητάς μας και του συνολικού μας μέλλοντος», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Ιταλία: Ο Μόντι στηρίζει την ελληνική προσπάθεια

Την υποστήριξη του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι στην ελληνική προσπάθεια, εξασφάλισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί οι δύο ηγέτες, με αφορμή τη διεθνή συνεδρίαση των κεντροδεξιών κομμάτων.