Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Αποσπάσματα ομιλιών Παπανδρέου-Σαμαρά οι θέσεις του Τσίπρα

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σχολίασε την ομιλία και τη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ


«Οι θέσεις Τσίπρα στη ΔΕΘ αποτελούν αποσπάσματα από αντίστοιχες ομιλίες των Γ. Παπανδρέου πριν το 2009 και του Αντ. Σαμαρά την περίοδο που παρίστανε τον αντιμνημονιακό, διανθισμένες με κούφιες αριστερές και πατριωτικές κορώνες», αναφέρεται σε σχόλιο του γραφείου Τύπου της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ για την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σ. Κεδίκογλου: «Ο κ. Τσίπρας επιθυμεί τη νεκρανάσταση του κρατισμού»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τη συνολική παρουσία του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ


«Mε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και απευθυνόμενος τελικώς μόνο στις συνιστώσες του, ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει την πλήρη απουσία σχεδίου και προγράμματος του κόμματός του, ομολογώντας έτσι ότι δεν έχει τίποτα το καινούριο να προσφέρει», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τη συνολική παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Αλ. Τσίπρας: Προέχει να σταματήσει ο ολισθηρός δρόμος προς την καταστροφή της χώρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη Τύπου σήμερα στα πλαίσια της 77ης ΔΕΘ


«Αν δεν είστε ικανοί να εφαρμόσετε τις δικές σας προεκλογικές δεσμεύσεις, τότε δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κρατάτε τον ελληνικό λαό σε μια διαδικασία παρακμής και να παραχωρήσετε τη θέση σας στις δυνάμεις που θέλουν την ανασυγκρότηση της Ελλάδας», ανέφερε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκη.

Α. Τσίπρας: «Επικίνδυνη αυταπάτη» η επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε στη ΔΕΘ πρόγραμμα για ανασυγκρότηση της χώρας


Δεσμεύτηκε για ακύρωση του μνημονίου και επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας χθες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).