Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής η συμφωνία με την τρόικα

Την Τρίτη η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών


Για μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, οδεύει η οριστικοποίηση της συμφωνίας της κυβέρνησης με την τρόικα για το πακέτο των νέων μέτρων. Οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές μας θα συνεχιστούν και μετά την 18η Οκτωβρίου. Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Γ. Στουρνάρας: Τα πάντα θα κριθούν σε έκτακτο Eurogroup το Νοέμβρη

 

Θα συνεχιστούν και μετά τη σύνοδο κορυφής της 18ης Οκτωβρίου ο συνομιλίες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με την τρόικα, καθώς δεν αναμένεται μέχρι τότε να έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, τόνισε πως οι συνομιλίες διεξάγονται σε ικανοποιητικό επίπεδο και έκανε λόγο για τεράστιο φόρτο εργασίας και πάρα πολλή δουλειά

Αλ. Τσίπρας: «Δεν υπάρχει μνημόνιο για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»


«Δεν υπάρχει μνημόνιο για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ξεχάστε το. Δεν υπάρχει. Είναι έννοιες ασύμβατες», δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στο χειρουργείο ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης


Σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί περιορισμένης έκτασης αιμάτωμα στο κεφάλι θα υποβληθεί στο Αττικό Νοσοκομείο ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης. Το πρωί μεταφέρθηκε στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο ύστερα από επίμονη ημικρανία και μετά τις πρώτες εξετάσεις κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του το μεσημέρι στο Αττικό, όπου και θα χειρουργηθεί. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ελεγχόμενη.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.gr

Αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση ζητά η Αριστερή Πρωτοβουλία


Αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και καταγγελία των «μνημονιακών» πολιτικών οι οποίες οδηγούν σε «μαζική φτωχοποίηση» και καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας ζητεί η Αριστερή Πρωτοβουλία του κινήματος, η οποία πραγματοποίησε την Κυριακή Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Στελεχών.