Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Χρ. Ζώης: «Κουκούλωσε την υπόθεση ο Γ. Παπακωνσταντίνου»

«Oι πολίτες αρκετά τον ανέχτηκαν», λέει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Την άμεση κλήση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου από την ελληνική Δικαιοσύνη ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή την αποκαλούμενη «λίστα φοροφυγάδων», ενώ τον κατηγορούν για «κουκούλωμα» της υπόθεσης.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στον πρώην υπουργό Οικονομικών, τον οποίο χαρακτηρίζει «κήνσορα, αποτυχημένο διαπραγματευτή, αναξιόπιστο και ψευδόμενο», υποστηρίζοντας πως «οι πολίτες αρκετά ανέχτηκαν τον κ. Παπακωνσταντίνου».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζώης ζητά την άμεση κλήση του κ. Παπακωνσταντίνου από τη δικαιοσύνη «προκειμένου να εξηγήσει τα πραγματικά κίνητρα μιας ενέργειας, όχι μόνο παράνομης αλλά και βαθύτατα αντικοινωνικής, καθώς επέλεξε, την εποχή που κουνούσε το δάχτυλο και ζητούσε από τον απλό Έλληνα να πληρώσει τους φόρους του, να κουκουλώνει και, συνεπώς, να δίνει την προστασία του σε προνομιούχους Έλληνες».

«Οι πολίτες αρκετά ανέχτηκαν τον κ. Παπακωνσταντίνου ως κήνσορα, αποτυχημένο διαπραγματευτή, αναξιόπιστο και ψευδόμενο υπουργό», καταλήγει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.



Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου