Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τους δεσμούς του ΠΑΣΟΚ με τους δημόσιους υπαλλήλους επισήμανε ο Ε. Βενιζέλος

Μήνυμα φιλίας, σεβασμού και συνεργασίας θέλησε να στείλει προς τους δημόσιους υπαλλήλους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας τους δεσμούς που παραδοσιακά είχε το κόμμα του με τους δημόσιους υπαλλήλους.
Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος έχει «στενούς και αδελφικούς δεσμούς με το ΠΑΣΟΚ», οι οποίοι και παραμένουν, παρόλο που «μπορεί αυτή την περίοδο να ζούμε τη δυσαρέσκεια και την απαισιοδοξία και πολλές φορές την αγανάκτησή του».
Θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και ξεχνώντας προφανώς τις δεσμεύεις του ΠΑΣΟΚ στην Τρόικα για επικείμενες απολύσεις δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «πάντα αγωνιστήκαμε να μην υπάρχει πάνω από τα κεφάλια των δημοσίων υπαλλήλων η απειλή της απόλυσης και της μείωσης συγκεκριμένου αριθμού χωρίς αυτό να προκύπτει μέσα από μια σοβαρή μελέτη και από μια ανάγκη αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών». Σημείωσε ακόμα ότι κάθε σοβαρή τέτοια μελέτη οδηγεί απλώς στην ανάγκη εσωτερικών μετακινήσεων και όχι απολύσεων. «Η αλήθεια είναι ότι αν δει κανείς πόσοι είναι οι συνολικά απασχολούμενοι στις ένοπλες δυνάμεις, στα σώματα ασφαλείας και στην εκπαίδευση, στους υπόλοιπους κλάδους της δημόσιας διοίκησης υπάρχουν σχετικά λίγοι δημόσιοι υπάλληλοι, που επωμίζονται ένα πολύ μεγάλο έργο» προσέθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου